The Memory Quiz Answers

Can you remember what happened in your life on these days?

Do you think you might have superior autobiographical memory? Take the test. For each event in question, can you remember any details about your day?

1) What big sporting event occurred on Jan. 30, 1983?

Answer: The Miami Dolphins played the Washington Redskins in Super Bowl VII

2) What disaster occurred on March 24, 1989?

Answer: The Exxon Valdez Spill

3) What happened on June 4, 1989?

Answer: The Tiananmen Square Massacre

4) On what date did Tiger Woods win the Master's Tournament?

Answer: April 13, 1997

5) The Chicago Bears defeated the New England Patriots in Super Bowl XX on what date?

Answer: Jan. 26, 1986

6) What day did Baby Jessica fall down the well?

Answer: Oct. 14, 1987

7) On what date did the Queen Mother die at age 101?

Answer: March 30, 2002

8) Nancy Kerrigan was clubbed on the right knee on what date?

Answer: Jan. 6, 1994

9) On Feb. 11, 1990 what historical event occurred?

Answer: Nelson Mandela was released from prison

10) When were the Beltway Snipers arrested?

Answer: Oct. 24, 2002

The all new
CBS News App for Android® for iPad® for iPhone®
Fully redesigned. Featuring CBSN, 24/7 live news. Get the App